Basil

Vrei 25% recudere la orice produs? Click aici
Basil Ocimum basilicum

39,00

Prețuri cu TVA inclus.

Făcând parte din aceeași familie cu menta, Busuiocul este o plantă benefică utilizată deseori la gătit. Busuiocul dă o aromă proaspătă de ierburi cărnurilor, pastelor și aperitivelor. Adăugat la gătit sau folosit la ornat, busuiocul înviorează negreșit preparatele culinare.

Categorie:

Utilizări

  • Adaugă-l la rețetele tale italienești preferate, pentru un gust de ierburi revigorant.
  • Ori de câte ori un preparat culinar savuros necesită Busuioc uscat, înlocuiește ierburile cu ulei esențial de busuioc, pentru mai multă savoare.
  • Folosește uleiul de Busuioc la salate, supe și pentru asezonarea cărnurilor sau a mâncărurilor savuroase, cu o aromă de pământ și ierburi.
  • Adaugă o picătură de ulei de Busuioc la vinegrete și sosuri; folosește-l pentru a stropi pâinea proaspăt coaptă sau a completa un aperitiv.

Indicații de utilizare

Pentru aromatizarea mâncărurilor.

Beneficii primare

  • Este un aromatizant alimentar versatil, utilizat pe scară largă în întreaga lume la numeroase preparate culinare.
  • Miros și aromă incredibil de puternice atunci când este folosit la gătit, permițând utilizatorului să obțină mult cu puțin.
  • Aromă ierbacee ideală pentru supe, salate și asezonarea rețetelor savuroase.

Gătitul cu ulei esențial de Busuioc

De la paste cu sos la orzotto, nu uita să dai o notă aromatică de ierburi, utilizând uleiul de Busuioc la preparatele culinare italienești. Prin simpla adăugare a unei picături de ulei de Busuioc la mâncare, poți obține o capodoperă culinară gustoasă și revigorantă. Păstrează un flacon de ulei de Busuioc în bucătărie, pentru a-l utiliza ori de câte ori vrei să adaugi această mirodenie aromatică la mâncare.

Precauții

A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.